Αναζήτηση
  • Anastasia Saramourtsi

Δωρεάν τριήμερη εκπαίδευση σε επαγγελματίες Μελισσοκόμους


Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, θα πραγματοποιήσει δωρεάν τριήμερη εκπαίδευση σε επαγγελματίες Μελισσοκόμους από την Τετάρτη 22 έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου2016 .

Οι Μελισσοκόμοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας θα ενημερωθούν για:  τους εχθρούς και τις ασθένειες των μελισσών, καθώς και για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισής τους, τις μεθόδους εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών την τυποποίηση – εμπορία – προώθηση - σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων και τη βιολογική μελισσοκομία.

Επιπλέον, οι καταρτιζόμενοι θα παρακολουθήσουν θέματα που αφορούν την εθνική και κοινοτική νομοθεσία, καθώς και το πρόγραμμα βελτίωσης παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας. Η εκπαίδευση που θα είναι συνολικής διάρκειας 15 ωρών, θα γίνεται από τις 9.00 π.μ. έως 2.00 μ.μ. και τα μαθήματα θα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας, που βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο Μαυροβουνίου- Έδεσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους γεωπόνους του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο και κ. Ιωάννη Θεοχαρόπουλο, στο τηλ. 23810 89483.

#Μελισσοκόμοι

Consulting support for Food, Cosmetics and Agricultural products

espaEKT.jpg