top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAnastasia Saramourtsi

Σύμβουλος Αγροτ. Ανάπτυξης στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγρο


Οι δικαιούχοι του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 οφείλουν να καλύπτονται από νόμιμη σύμβαση με σύμβουλο, ο οποίος υπάγεται στους κλάδους ΠΕ Γεωπόνων ή ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας.

BIO

Ο Σύμβουλος υποχρεούται να ενημερώνει το δικαιούχο σε ότι αφορά στην Ορθή Εφαρμογή των απαιτήσεων του Μέτρου καθώς και της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας για τη Βιολογική παραγωγή. Επιπλέον, οφείλει να συμβουλεύει το δικαιούχο για τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και για τα οφέλη της βιολογικής παραγωγής. Επιπρόσθετα, υποχρεούται να ενημερώνει την αρμόδια περιφερειακή υπηρεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ, για τυχόν μη τήρηση των υποχρεώσεων ή την μονομερή διακοπή της σύμβασης από πλευράς δικαιούχου, ώστε αυτά να ληφθούν υπόψη κατά τη διάρκεια του διοικητικού ελέγχου πληρωμής.

Η C-EaRTh consulting προσφέρει τεχνογνωσία, πλήρη υποστήριξη και καθοδήγηση για την εφαρμογή του Μέτρου στην Γεωργική σας εκμετάλευση.

47 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Συμβουλές για την ελαχιστοποίηση μετάδοσης του COVID-19 στο σπίτι μέσω των τροφίμων.

Παρά τη μεγάλη κλίμακα της πανδημίας COVID-19, μέχρι σήμερα δεν έχει αναφερθεί μετάδοση του ιού COVID-19 μέσω της κατανάλωσης τροφίμων. Θεωρητικά όμως τα τρόφιμα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έμμεση μό

bottom of page